3 Γιατροί και ένας Φόβος

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φώτου Γεωργία

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Three Doctors. One Fear.
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Η περιπέτεια ενός υπογόνιμου ζευγαριού και οι συνεχείς απογοητεύσεις από γιατρούς στην προσπάθειά τους να συλλάβουν παιδί αντί να τους αποθαρρύνει, τους κάνει πιο δυνατούς. Η Αγάπη κυριαρχεί πάνω στον Φόβο.

Περίληψη

Το ζεύγος Σακιώτη έχει βαρεθεί να περιμένει τον πελαργό που φαίνεται να έχει χάσει το δρόμο του. Έτσι επισκέπτονται διαδοχικά 3 γιατρούς για να βοηθηθούν. Οι απόψεις διαφέρουν, όμως η διάγνωση παραμένει πάντα η ίδια. Αποκλείεται να κάνουν παιδί. Μπερδεμένοι, απογοητευμένοι, έχοντας υποστεί ακόμα και εμπαιγμό θα κάνουν τη μεγάλη έκπληξη...

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Εμπνεύστηκα την ιστορία από ένα σωρό ανθρώπους που ζουν με το φόβο που τους μεταδίδουν οι γιατροί. Γιατροί – επαγγελματίες, ψυχροί εκτελεστές, κυνικοί και νάρκισσοι, αδιάφοροι τις περισσότερες φορές απέναντι στην ανθρώπινη αδυναμία, με μόνο κίνητρο τα χρήματα, σπέρνουν τον πανικό και την απαισιοδοξία. Πρόθεσή μου είναι να πω αυτό που τόσες φορές έχει συμβεί γύρω μας: Διαγνώσεις ανατρέπονται και η ζωή θριαμβεύει γιατί τελικά το μεγαλύτερο ιατρικό θαύμα είναι η ανθρώπινη θέληση.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *