ΣΤΟΜΑΧΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φώτου Γεωργία

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 1 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένα gay ζευγάρι σε κρίση. Ο Λάμπης με τον Αλέξη ζουν μαζί όμως ανήκουν σε άλλους κόσμους. Ο ένας θέλει τη μεγάλη ζωή, ο άλλος τα λίγα και τα αληθινά. Τους συναντάμε σε έναν από τους πιο σημαντικούς τους καυγάδες που θα φέρει το χωρισμό αλλά και τη λύτρωση.

Περίληψη

Ο Λάμπης με τον Αλέξη – συγνώμη Αλέξανδρο, καθόλου δεν του αρέσει το «Αλέξης» του Αλέξανδρου – ζουν μαζί στο Κολωνάκι. Συντάκτης στήλης γκουρμέ ο ένας, ραδιοφωνικός παραγωγός ο άλλος. Δυστυχώς έχουν διαφορετικές απόψεις για τη ζωή. Χαικλασάτο εστιατόριο ο ένας; Ταβερνάκι ο άλλος; Αρωματικά στικ για το φενγκ σουι ο ένας, λιβάνι ο άλλος. Λάμπης ο ένας; Αλέξανδρος ο άλλος. Ο Μέγας δηλαδή. Δυστυχώς η διαφορά απόψεων θα φέρει μια σοβαρή σύγκρουση που αναμένεται να είναι και η τελευταία. Ο Λάμπης θα βρεθεί έξω από το ίδιο του το διαμέρισμα να παρακαλάει να τον ξαναδεχτεί πίσω. Θα χρειαστεί να δώσει αναφορά ακόμα και στην τρελή γειτόνισα του πάνω ορόφου που τον βλέπει να κλαίει απαρηγόρητος στην είσοδο του σπιτιού του. Όλη τους η ζωή περνάει πίσω από την κλειστή αυτή πόρτα. Ο Λάμπης επιτέλους μιλάει στον Αλέξη. Θα τον βρίσει, θα το μετανιώσει, θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, στην πραγματικότητα όμως, θα λυτρωθεί από μια σχέση που θυμίζει τους Έλληνες και την κρίση: Κανείς δεν ήθελε να χάσει τη χλιδή, όμως μαθαίνει τώρα από τα λάθη του και ζει πιο αληθινά.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ιστορία θυμίζει την Ελλάδα του 2012. Το «δήθεν» που φεύγει, τους Έλληνες που χωρίζουν από την προσποίηση, από την επιφάνεια και την δανεισμένη πολυτέλεια που τους αυτοπροσδιόριζε. Το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε gay ή straight ζευγάρι. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς που αναζητά ξανά την ουσία, την αλήθεια και τη νέα του εξελιγμένη εκδοχή.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *