A Box for Rwanda

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ζούγλος Βαγγέλης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ένας άστεγος άνδρας επαιτεί καθημερινά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Θα κατασκευάσει ένα ιδιόμορφο κατάλυμα και θα παραμείνει έγκλειστος εκεί, ελπίζοντας σε μία καλύτερη αντιμετώπιση.

Περίληψη

Ένας άστεγος άνδρας ντυμένος με κουρέλια, θα βιώσει πιο έντονα από ποτέ την αδιαφορία των περαστικών στους δρόμους της πρωτεύουσας, τον καιρό της οικονομικής κρίσης. Η κατάστασή του γίνεται όλο και χειρότερη τον καιρό της κρίσης, αφού κανείς πια δε του προσφέρει ούτε λίγα cents. Θα αποφασίσει να κατασκευάσει μόνος του ένα νέο ξύλινο κατάλυμα και θα το στήσει στο κέντρο ενός εκ των μεγαλύτερων πεζοδρομίων της πόλης, ακριβώς απέναντι από το σημείο που επαιτεί τα τελευταία χρόνια και έξω από την κεντρική είσοδο μίας τράπεζας. Εγκλείεται στο εσωτερικό του ξύλινου περιβλήματος και εναποθέτει τις τελευταίες του ελπίδες του για οικονομική βοήθεια, στην ιδιότητα που προσδίδει ο ίδιος στο νέο του κατάλυμα. Μία ιστορία ειρωνείας για τον τρόπο που τα φιλανθρωπικά ένστικτα της σύγχρονης κοινωνίας αναπτύσσονται δυναμικά και κρίσιμα στο περιβάλλον των αστικών εντροπιών, όταν η ρίζα του προβλήματος εντοπίζεται πολύ μακριά αλλά όχι δίπλα μας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Μία ιστορία ειρωνείας για τον τρόπο που τα φιλανθρωπικά ένστικτα της σύγχρονης κοινωνίας αναπτύσσονται δυναμικά και κρίσιμα στο περιβάλλον των αστικών εντροπιών, όταν η ρίζα του προβλήματος εντοπίζεται πολύ μακριά αλλά όχι δίπλα μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.