Κόκκινη καρδιά

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Ο Αρης είναι ερωτευμένος με την Αννα αλλά φοβάται. Η Αννα του βάζει deadline σε ένα ραντεβου. Εκείνος δεν πάει. Ο χρόνος σταματά. Μια κόκκινη καρδιά θα βάλει τάξη.

Περίληψη

Ο Αρης έχει γνωρίσει την Αννα χρονια πριν μέσω internet. Συναντηθήκανε μόνο μία φορά. Την ερωτεύτηκε αλλά δεν της το πε ποτέ. Χρόνια τώρα φοβάται τη δέσμευση. Ζει μια γεμάτη ζωή με πολλές παρέες και γυναίκες και ξενύχτια. Μια μέρα η Αννα του βάζει τελεσίγραφο με ένα ραντεβού. Εκείνος δεν πάει. Αφορμή να εξαφανιστεί μια τυχαία αδιάφορη συνάντηση με μια γυναίκα από το παρελθόν. Περνάει χρόνος νεκρός για τον Άρη. Η Αννα του λείπει αλλά ντρέπεται να κάνει κάτι. Μια μέρα τη βλέπει τυχαία στο δρόμο αλλά δεν της μιλάει. Κρύβεται νιώθοντας ντροπή. Ενα δώρο που ποτέ δεν της έδωσε θα γίνει η αφορμή να τον ξυπνήσει να πάει να τη βρει. Και τότε..μετά από μια στιγμιαία απογοήτευση...όλα θα μπούνε στη θέση τους...

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Καμιά φορά αυτό που λαχταράμε και θέλουμε να κατακτήσουμε, γεννά έναν μεγάλο φόβο αποτυχίας. Στο όνομα του φόβου αυτού μπορεί να χάσουμε μια γενναία δόση ευτυχίας. Τι θα μας βγάλει από έναν φόβο? Τι θα νικήσει το προσωπικό μας σαμποτάρισμα? Τι θα γεννήσει ευτυχία? Η ζωή θέλει αποφασιστικά βήματα..άντε και λίγη τύχη..


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *