Σούπα της στιγμής

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Μπελογιάννη Βίλλυ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Instant soup
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Πρόκειται για μια από τις πολλές περιπετειώδεις αφηγήσεις της καριέρας του Αστυνόμου Τουμπέκα. Η εν λόγω ιστορία εγείρει παρατεταμένα την δραματική αγωνία, οξύνει την φαντασία και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Περίληψη

Ο Αστυνόμος Τουμπέκας καλείται να εξιχνιάσει την σκιώδη υπόθεση μιας απαγωγής δίχως λύτρα. Στην αίθουσα ανακρίσεων στριμώχνει τον φίλο του απαχθέντος και αυτόπτη μάρτυρα κατορθώνοντας να του αποσπάσει όλες τις λεπτομέρειες της απαγωγής, αλλά και το πιθανό κίνητρο που υπολανθάνει. Είναι άραγε αληθινή η ιστορία του Αστυνόμου Τουμπέκα; Θα αποδοθεί η περιβόητη δικαιοσύνη;

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Στην πραγματικότητα λατρεύω τις ανατροπές και την σύνδεση φαινομενικά ασύνδετων γεγονότων και ιστοριών. Θεωρώ ότι ο φίλος, ο θεατής ή ο αναγνώστης έχει ανάγκη από χαλάρωση, γέλιο και σουρρελισμό για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες σύγχρονες συνθήκες. Σαφώς δεν φιλοδοξώ να κερδίσω κάτι ή να διακριθώ παρά να σας προκαλέσω αυτό το μειδίαμα της ανυπόστατης γελοιότητας και την ανακούφιση που τέτοιες συγχύσεις και παρωδίες δεν συμβαίνουν στην πραγματική ζωή.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.