Παπούτσι απ΄τον τόπο σου....

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Πατεράκη Έφη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Το σπάσιμο της παρθενιάς: Θέμα ταμπού; Στιγμή- Σταθμός στην ζωή μιας γυναίκας; Μια συγκλονιστική εμπειρία; Η αρχή μιας νέας περιόδου; Μια ακόμα ανάμνηση; Το τέλος της αθωότητας; Κραυγή πόνου; Αντρική φαντασίωση; Μια κηλίδα αίμα; Όλα αυτά μαζί; Τίποτα απ' τα παραπάνω; Κάτι άλλο; Σίγουρα πάντως είναι θέμα συζήτησης.

Περίληψη

Μια Αμερικανίδα αποφασίζει να βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί. Με αφορμή αυτή την εκκεντρική είδηση, μια παρέα ανοίγει συζήτηση πάνω στο θέμα της παρθενιάς. Αντικρουόμενες απόψεις, ηθικολογίες και κυνισμός γύρω από ένα θέμα που από πολλούς θεωρείται ταμπού. Και ενώ η παρέα ζεσταίνεται από την συζήτηση, η Φανή χάνεται στην δικιά της ανάμνηση, για το πως έχασε την δικιά της παρθενιά. Πως αποπλάνησε και πως αφέθηκε να αποπλανηθεί έχοντας ως απώτερο σκοπό την πολυπόθητη για αυτήν είσοδο στον κόσμο της σεξουαλικής ενηλικίωσης.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Μια όσο γίνεται πιο ουδέτερη ματιά στις διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις που επικρατούν πάνω στο θέμα.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.