ΝΟΦΙΛ555

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Καραμπάση Ελένη

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
NOFEEL555
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Επιστημονική Φαντασία

Σύνοψη

Έτος 2100. Όλοι οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι από τη γέννηση τους να κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια και εμφυτεύσεις που τους παρέχουν μακροζωία και υγεία. Μόνο μία επέμβαση είναι προαιρετική. Και μπορείς να την κάνεις όποτε και αν επιθυμείς στη διάρκεια της ζωής σου. Μέχρι στιγμής μόνο ο έφηβος Τίμων δεν έχει υποβληθεί στην επέμβαση.

Περίληψη

Έτος 2100. Στον πλανήτη Γη ζουν πια ελάχιστα άτομα. Όσοι έχουν απομείνει από τους πολέμους, τις πυρηνικές καταστροφές και τη «γονιδιακή εκκαθάριση». Η ευγονική έχει πλέον καθιερωθεί και δικαίωμα στη ζωή έχουν μόνο τα «Ανώτερα Μέλη». Όλοι οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι από τη γέννηση τους να κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια και εμφυτεύσεις που τους παρέχουν μακροζωία και υγεία. Μόνο μία επέμβαση είναι προαιρετική. Και μπορείς να την κάνεις όποτε και αν επιθυμείς στη διάρκεια της ζωής σου. Μέχρι στιγμής μόνο ο έφηβος Τίμων δεν έχει υποβληθεί στην επέμβαση. Οι δικοί του θέλησαν να του αφήσουν την επιλογή. Και είναι αρκετά μεγάλος πλέον ώστε να μπορεί να πάρει μόνος του την απόφαση. Ζωή με πόνο ή χωρίς; Μία δύσκολη συγκυρία τον κάνει να πάρει γρήγορα ή και επιπόλαια την απόφαση.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Αν είχες την ευκαιρία να απαλλαγείς από τον πόνο θα το επέλεγες; Ειδικά αν ήξερες ότι είσαι ο μόνος που πονάει; Και αν το τίμημα ήταν και η απαλλαγή από τη χαρά;


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.