Μην πατήσεις τη σκανδάλη

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κανελλόπουλος Παναγιώτης

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Don't pull the trigger
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2102 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Μια μεσήλικη γυναίκα, απογοητευμένη από τη ζωή της, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ένας ηλικιωμένος άντρας όμως, ο οποίος τη γνωρίζει καλά, θα προσπαθήσει να της αλλάξει την απόφαση.

Περίληψη

Μια γυναίκα, κοντά στα 50, συνειδητοποιεί πως τα τελευταία χρόνια η ζωή της έχει πάρει το λάθος δρόμο, με την ίδια να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δουλειά της αντί για την οικογένειά της. Έτσι, ένα βράδυ, σε μια στιγμή μεγάλης απόγνωσης, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, ένας ηλικιωμένος άντρας ο οποίος τη γνωρίζει καλά, την προλαβαίνει πριν κάνει το λάθος και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να της δώσει λίγη αισιοδοξία και ελπίδα. Αναφερόμενος σε κάποια στοιχεία της ζωής του, πείθει τη γυναίκα πως έχει απομείνει πολλή ομορφιά σε αυτό τον κόσμο και πάντα υπάρχει λόγος για να συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ιδέα να γράψω αυτό το σενάριο πηγάζει από τα ποικίλα άσχημα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν βλέποντας τόσους πολλούς ανθρώπους να είναι απαισιόδοξοι, να φοβούνται να ζήσουν, να έχουν τάσεις αυτοκτονίας, να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.. Θέλησα να γράψω αυτό το σενάριο γιατί, όπως και στην καθημερινότητά μου, έτσι και ως καλλιτέχνης θέλω να υπενθυμίζω στους ανθρώπους πως υπάρχει αρκετή μαγεία γύρω μας, απλώς κλείνουμε τα μάτια και δεν τη βλέπουμε..Γιατί οι περισσότεροι έχουμε την απατηλή ιδέα πως τα χρήματα, η μεγάλη και πετυχημένη καριέρα κλπ μπορούν να μας φέρουν την ευτυχία. Τίποτα από αυτά δεν κρατάει για πολύ..Είμαστε άνθρωποι και αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι πάλι οι άνθρωποι.. Η οικογένεια, οι φίλοι..Χρειαζόμαστε περισσότερη ανθρωπιά..!


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *