ΚΑΙ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΔΟΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 2 2' Πειραματικό κοινωνικό-εφηβικό

Σύνοψη

Διανύω μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Οι αλλαγές στο σώμα μου με τρελαίνουν, στη συμπεριφορά μου ακόμη περισσότερο! Εσύ πως θα αισθανόσουν αν σου ζητούσαν να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι; Να είσαι αρεστός! Ο.Κ, αλλά πόσο; Οχου! αφήστε με ήσυχη! Οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο! Δεν βλέπετε ότι διανύω την Εφηβεία;

Περίληψη

Η Δάφνη είναι μια ερωτευμένη έφηβη. Συνδυασμός που σκοτώνει! Ο φίλος της, μεγαλύτερός της, της ζητάει να κάνει πράγματα που δεν την αντιπροσωπεύουν. Ακούει μουσική που δεν την εκφράζει. Αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την γλώσσα των συνομηλίκων τουˑ πράγμα που απεχθάνεται. Της ζητάει να ντύνεται πιο σέξι για να περηφανεύεται στους φίλους του. Αυτό ειδικά το μισεί! Αφού έχει προηγηθεί ο χωρισμός, μεταμορφώνεται σε αυτό που πάντα της ζήταγε να γίνει και πάει στο μπαρ που δουλεύει για να πει την «τελευταία κουβέντα». Μόλις γυρίσει σπίτι «γράφει» τον επίλογο αυτής της σχέσης.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πόσο «μάγκας» μπορεί και πρέπει να είναι ένας έφηβος ώστε να πει ΟΧΙ όταν αισθάνεται ότι καταπιέζεται προκειμένου να γίνει αρεστός ; Ε, άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο, ώστε να καταφέρει να ξεστομίσει τη φράση ‘’ Άντε γεια’’!


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *