Εκτόνωση

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Παπαδόπουλος Γιώργος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 6 5' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Λάμπρος τσακώνεται με την γυναίκα του γιατί ακόμα δεν έχει βρει μια σταθερή δουλειά. Η γυναίκα του, που τον συντηρεί με τα λεφτά της οικογένειας της, τον απειλεί με διαζύγιο. Μετά τον καυγά ο Λάμπρος επισκέπτεται έναν οίκο ανοχής για να εκτονωθεί όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο.

Περίληψη

Ο Λάμπρος απασχολείται με εξάμηνες συμβάσεις στον δήμο. Υπάρχουν αρκετά κενά διαστήματα μεταξύ των συμβάσεων όπου δεν εργάζεται καθόλου. Περιμένει πως και πώς να προσληφθεί σαν μόνιμος και αυτό κυνηγάει. Γυρνώντας ένα βράδυ από την δουλειά δεν βρίσκει έτοιμο φαγητό στο σπίτι και αυτό είναι η αφορμή για να αρχίσει ο καυγάς με τν γυναίκα του. Κατά την διάρκεια του καυγά η γυναίκα του, πετάει σπόντες για την εργασιακή του κατάσταση. Του υπενθυμίζει επίσης σε έντονο ύφος, ότι όσο καιρό είναι παντρεμένοι τους συντηρεί η περιουσία της μητέρας της. Όταν ο καυγάς φουντώνει η γυναίκα του, τον απειλεί μέχρι και με διαζύγιο. Ο Λάμπρος νευριασμένος φεύγει από το σπίτι και βρίσκει κάτι να φάει σε μια γειτονική καντίνα. Ακούγοντας μια συζήτηση του καντινιέρη με κάποιους πελάτες του έρχεται η ιδέα να εκτονωθεί σε έναν οίκο ανοχής. Επισκέπτεται έναν οίκο ανοχής και εκτονώνεται, επιτιθέμενος λεκτικά στην κοπέλα και στην τσατσά, παρομοιάζοντας τες με την γυναίκα του και την πεθερά του.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.