Νεκρό Παραμύθι

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Πλαστήρα Πέννυ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 3 4' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Η Άννα είναι 45 χρονών. Από πολύ μικρή πίστευε ότι η ζωή της είναι ένα βιβλίο με σελίδες λευκές στις οποίες μπορούσε να γράφει ότι αυτή ήθελε. Τα χρόνια περνούσαν και η Άννα διαπίστωνε πως εκτός από την ίδια υπήρχαν και πολλοί άλλοι που έγραφαν στο δικό της βιβλίο.

Περίληψη

Πολλές φορές, στη ζωή μας, επιλέγουμε να ακολουθήσουμε δρόμους που δεν είναι δικοί μας, αφήνουμε ανθρώπους να μας κατευθύνουν, γιατί αυτοί γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς. Οι ημέρες τότε μοιάζουν ίδιες, ο χρόνος περνά χωρίς να αφήνει σημάδια, σκόρπιες φωτογραφίες και αναμνήσεις μιας παράστασης που δεν δόθηκε ποτέ. Ρίχνοντας ματιές στο παρελθόν, αναρωτιέμαι και για τη δική μου ζωή, άραγε είμαι όλα αυτά που ήθελα να είμαι; Κοιτάζω την Άννα και χαμογελώ, είναι όμορφη, με δίδαξε πολλά και μου έμαθε να ονειρεύομαι ξανά.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πολλές φορές στη ζωή του ανθρώπου, συνήθως στην ώριμη ηλικία, έρχεται μια στιγμή που αναλογίζεται, κατά πόσο, τη μέχρι τώρα ζωή του, αποτελούσαν επιλογές που ήταν δικές του. Ήταν πραγματικά ελεύθερος να επιλέξει; Να πάρει το ρίσκο και τις ευθύνες, όποιες και αν ήταν αυτές, ακολουθώντας τους στόχους του και τα όνειρά του; Σε έναν σύγχρονο και ελεύθερο κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες, άραγε πόσο ελεύθεροι είναι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα; Και αν κάποιος, δεχτεί, ότι δεν υπήρξε πράγματι ελεύθερος αλλά ζούσε σύμφωνα με τα θέλω και τα πρέπει των άλλων, αυτό από μόνο του δεν τον ελευθερώνει; Η συνειδητοποίηση μιας κατάστασης ακόμη και μιας σειράς γεγονότων της ίδιας μας της ζωής αρκεί για να μας φέρει πιο κοντά με αυτό που στα αλήθεια θέλουμε και είμαστε.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *