Έτος 2012

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Πλαστήρα Πεννυ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 2 5' Μυθοπλασία φαντασίας

Σύνοψη

Συνωμοτικά σενάρια θέλουν το έτος 2012 η γη να καταστρέφεται ή να δέχεται εισβολή από εξωγήινες μορφές ζωής.

Περίληψη

Ο πολιτισμός των Μάγιας υπήρξε ένας από τους πιο μυστηριώδεις του αρχαίου κόσμου, με ανώτερες ικανότητες στα μαθηματικά και την αστρονομία που άκμασε στην Κεντρική Αμερική από το 1800 π.Χ. ως το 1450 μ.Χ. Σύμφωνα με τις γραφές του ημερολόγιου των Μάγιας το Δεκεμβρίου 2012 ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μεγάλης Μέτρησης. Μήπως το τέλος του κύκλου της Μεγάλης Μέτρησης σημαίνει ότι καταφτάνει και η συντέλεια του κόσμου;

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


Μαδαράκης Γεώργιος

11/4/2009 11:56:00 μμ

Πάνω λέει "Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο" και εγώ ρωτώ: Να γράψω τα σχόλια μου για ποιο σενάριο ακριβώς από τη στιγμή που η σεναριογράφος έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται αυτό επειδή κάποιοι φυσικά της έδωσαν αυτή τη δυνατότητα; Τέσπα. Για να συμπληρώσω αυτό που γράφει η Πέννυ, η ακριβής ημερομηνία καταστροφής του κόσμου βάση Μάγια είναι 22 Δεκεμβρίου 2012 γιατί α) Ίσως τότε σταματήσει ο χρόνος και β) Ίσως υπάρξει έξαρση ηλιακών κηλίδων και άρα πτώση ανθρώπινης γονιμότητας.

Πλαστήρα Πέννυ

3/5/2009 11:10:00 πμ

"22 Δεκεμβρίου 2012" θεωρείται ως η ακριβής ημερομηνία (κάποιοι φυσικά είναι σίγουροι και για την ώρα) δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε όχι απλά να δεχτούμε τα παραπάνω στοιχεία αλλά και να απο-δεχτούμε την παραπάνω υπόθεση.
Σκοπός μου δεν είναι να αναφέρω λέξη προς λέξη το τι ακριβώς πιστεύεται οτι θα συμβεί τότε αλλά το πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφερθούν όταν απέναντί τους υπάρχει ένα "σενάριο καταστροφή" βασισμένο σε προβλέψεις ενός μυστηριώδες λαού.
Σχολιασμός, πάνω στην ιδέα του σεναρίου μου, θεωρώ οτι μπορεί να υπάρξει χωρίς τη δημοσίευση του (αφού δεν τη κρίνω απαραίτητη ώστε να καταλάβει κάποιος σε τι αναφέρομαι) όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει κάποια πράγματα για το έτος 2012.

Ελένη Μάντζιου

11/5/2009 11:34:00 πμ

Ακουμε πολλα για το ετος 2012 εχουν γραφει και βιβλια,περιοδικα αφιερωνουν μεγαλο χωρο για να περιγραψουν τις θωριες ανθρωπων για το ετος αυτο. Δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι θα ισχυσει κατι απο αυτα που λεγονται.