Ένας κόμπος στο λαιμό

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ελευθερία Πάλλα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Knotted
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 4' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένα αγόρι εκτυπώνει κρυφά, και προσεχτικά μην τον δει κανένας, κάτι που βρήκε ψάχνοντας στο internet. Το ίδιο βράδυ είναι ξύπνιος στο δωμάτιο του : βαριανασαίνει και ξεφυσά. Η μητέρα του τον άκουσε και έχει καταλάβει τι κάνει. Τώρα θα πρέπει να το συζητήσουν.

Περίληψη

Ένα 13χρονό αγόρι ψάχνει στο internet κρυφά και πολύ προσεχτικά, δεν θέλει να τον δει κανένας. Εκτυπώνει κάτι σελίδες και τις κρύβει στο κρεβάτι του. Αργά το ίδιο βράδυ, στο δωμάτιο του, βαριανασαίνει και ξεφυσά. Αυτές οι σελίδες είναι που τον κρατούν ξύπνιο. Η μητέρα του το επόμενο πρωί του αποκαλύπτει ότι τον άκουσε το βράδυ, και πως ξέρει τι έκανε. Θέλει να το συζητήσει μαζί του. Το αγόρι έκπληκτο μαθαίνει πως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα βασανίζει και τον πατέρα του. Καμία φορά θέλουμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα αλλά μας προκαλείται ένας κόμπος στο λαιμό... η απάντηση μπορεί να μην είναι να τον λύσουμε ! ! !

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο "κόμπος στο λαιμό" δεν είναι τίποτα άλλο από κάθε θέμα taboo που κολλάει στο λαιμό μας και μας τον δένει κόμπο. Εδώ δίνεται με μία χιουμοριστική ανατροπή στο τέλος, απλώς και μόνο για να δείξει ότι μπορούμε και πρέπει να συζητάμε ανοιχτά για οποιοδήποτε θέμα, όσο taboo κι αν το έχει κάνει η κοινωνία μας να φαίνεται. Διότι, ανά πάσα στιγμή η κοινωνία μπορεί να μας οδηγήσει να προσεγγίσουμε ,ακόμα και το πιο αστείο ζήτημα, ενοχικά. Να μας κάνει να ντρεπόμαστε και να κρυβόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αστείο ζήτημά μας είναι ζήτημα taboo . . . μάλλον ότι τα taboo μας είναι τελικά αστεία!


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.