Τηλεόραση, για να αισθάνεσαι μικρός

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Αθυμαρίτης Κώστας

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 1 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένας άνθρωπος κάθεται στον καναπέ για να παρακολουθήσει τηλεόραση. Με κάθε νέο διαφημιστικό μήνυμα το μέγεθος της τηλεόρασης αυξάνεται επικίνδυνα...

Περίληψη

Ένας άνθρωπος κάθεται στον καναπέ για να παρακολουθήσει τηλεόραση. Η πρώτη διαφήμιση είναι για ένα καινούργιο σαμπουάν που αναζωογονεί και δίνει δύναμη στα μαλλιά. Καθώς ανοιγοκλείνει τα μάτια του η τηλεόραση φαίνεται πιο μεγάλη. Η επόμενη διαφήμιση ενημερώνει για το νέο αποσμητικό που σε κάνει ακαταμάχητο. Πριν ακόμα τελειώσει, το μέγεθος της τηλεόρασης αυξάνεται σημαντικά. Τώρα που η νέα διαφήμιση του προτείνει να αλλάξει ζωή χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο προϊόν η τηλεόραση φαίνεται τεράστια και γέρνει προς το μέρος του. Ο άνθρωπος δε δείχνει ικανός να αντιδράσει ούτε την τελευταία στιγμή. Παραμένει παθητικά καθισμένος ώσπου η τηλεόραση, με έναν εκκωφαντικό θόρυβο, τον καταπλακώνει και τον εξαφανίζει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Να καυτηριάσω την παθητική τηλεθέαση που μπορεί να καταστρέψει κάθε δημιουργική δραστηριότητα και σταδιακά να σε αποκόψει από την πραγματικότητα.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *