Η γυάλα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φατούρου Βασιλική

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2008 2 5' Πειραματικό Δράμα

Σύνοψη

Μοναχικότητα κουλουριασμένη στην άκρη των ματιών του. Που λυγίζει σαν το δάκρυ. Μία γυάλα συναισθημάτων που αδημονεί να σπάσει σε κομμάτια. Η επανάσταση θα 'ρθεί. Θα 'ρθει;

Περίληψη

Ο Φώτης κλείνει τα 25. Είναι μόνος. Κυριολεκτικά, μεταφορικά και ψυχικά. Συνειδητοποιεί την κατρακύλα της ζωής του, χάρη σε έναν εφιάλτη. Παρέα με το μόνο σύντροφο της ζωής του, ένα πλάσμα που δεν μιλά, δεν έχει πόδια για να τρέξει κοντά του πριν δακρύσει, ούτε χέρια για να τον αγκαλιάσει, ένα ψάρι, ο νέος αποφασίζει να αλλάξει αυτό που τόσο ματαιόδοξα ονομάζουμε "ζωή".

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

«Πρόσωπο ανέκφραστο. Αόριστο. Μόνο το βλέμμα του κεντρίζει. Θλίψη. Μοναξιά. Θέλει να ουρλιάξει, αλλά δεν έχει χροιά. Μόνο τα μάτια του βγάζουν κραυγές. Πετούνε σπίθες». Αυτός ο νέος μιλάει για όλους όσους νιώθουν "φαντάσματα του παρόντος και νοσταλγοί του παρελθόντος". Μόνο που αυτός πάει ένα βήμα παραπέρα. Κάνει το άλμα. Της ζωής.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.