To be continued...

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Αγγελάκη Λυγερή

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Θέλω μια σχέση ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!! Ούρλιαξε η Άννα και βρόντηξε την πόρτα αφήνοντας πίσω της τον Γιάννη πίσω της σαστισμένο. Η Άννα και ο Γιάννης μετά από τρία χρόνια σχέσης περνάνε κρίση. Η αιώνια διαμάχη των δυο φύλων, τα διαφορετικά «θέλω», ο διαφορετικός τρόπος σκέψης. Οι σκέψεις τους θα είναι πάντα παράλληλες, δεν θα ενωθούν ποτέ αλλά θα τέμνονται πάντα από την αγάπη… «πως αλλιώς , αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι»

Περίληψη

Θέλω μια σχέση ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!! Ούρλιαξε η Άννα και βρόντηξε την πόρτα αφήνοντας πίσω της τον Γιάννη πίσω της σαστισμένο. Η Άννα και ο Γιάννης μετά από τρία χρόνια σχέσης περνάνε κρίση. Η Άννα θεωρεί ότι σχέση τους πρέπει να πάει σε άλλο επίπεδο, υπονοώντας ότι θέλει να μείνουν μαζί. Ο Γιάννης πάλι είναι ευχαριστημένος με τα πράγματα ως έχουν και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Μιλούν και οι δυο για το πώς βλέπουν την σχέση τους σχεδόν αγνοώντας ο ένας τον άλλο ή ουσιαστικά μη μπορώντας να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Θα μπορούσε να είναι ένας διάλογος βγαλμένος από το παρελθόν . το παρόν ή το μέλλον. Μπορεί να μην συμφωνούν σε τίποτα, μπορεί να μην ξέρουν τι φταίει και τα πράγματα άλλαξαν αλλά ένα είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά όταν υπάρχει αγάπη όλα ξεπέρνιουνται. Οι σκέψεις τους θα είναι πάντα παράλληλες, δεν θα ενωθούν ποτέ αλλά θα τέμνονται πάντα από την αγάπη… «πως αλλιώς , αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι». Η αιώνια διαμάχη των δύο φύλων απλά θα συνεχίζεται.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η διαφορετική οπτική γωνία ανδρών και γυναικών. Θα μπορούσε να είναι ένας διάλογος βγαλμένος από το παρελθόν . το παρόν ή το μέλλον. Μπορεί να μην συμφωνούν σε τίποτα, μπορεί να μην ξέρουν τι φταίει και τα πράγματα άλλαξαν αλλά ένα είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά όταν υπάρχει αγάπη όλα ξεπέρνιουνται. Οι σκέψεις τους θα είναι πάντα παράλληλες, δεν θα ενωθούν ποτέ αλλά θα τέμνονται πάντα από την αγάπη… «πως αλλιώς , αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι». Η αιώνια διαμάχη των δύο φύλων απλά θα συνεχίζεται.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.