Ο Κόσμος που μας ενώνει

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Τουμανίδης Γιώργος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία Περιπέτεια

Σύνοψη

Το Ο Κόσμος που μας ενώνει είναι μια φανταστική ιστορία η οποία αποτελείται από φανταστικούς ήρωες και εξελλίσεται σε μια φανταστική στιγμή. Ο Κόσμος που μας ενώνει είναι με άλλα λόγια ένας φανταστικός κόσμος και είναι συνεπώς κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει. Είναι ένας κόσμος που δρα βάση των δικών του ενστίκτων. Είναι ένας κόσμος ανάμεσα στους τόσους.

Περίληψη

Τί θα μπορούσε να συμβεί σε μια στάση λεωφορείου; Πώς θα αντιδρούσαμε σε κάποιον που μας φαινόταν να χρειάζεται βοήθεια; Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε γι΄αυτόν που κάθεται δίπλα μας; Είναι το προαίσθημα μας σωστός οδηγός; Μια ηλικιωμένη κυρία, ένας άντρας που χρειάζεται βοήθεια, ένας καλοντυμένος κύριος, μια τυπική μέρα δύο αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας. Όλα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, συνδέονται σε ένα ξέφρενο και τραγικό παιχνίδι σκιών που διαγράφεται πίσω από τη φαινομενικότητα των πραγμάτων. Ένα τύπικο μεσημεριανό σε μια μεγαλούπολη μεταμορφώνεται σε μια αλλοπρόσαλλη ιστορία που μόνο η ζωή μπορεί να σκαρώσει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *