Στη κορυφή του θεού

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Καραγεωργοπουλος Αλεξανδρος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
atgodspeak
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 5' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ι ιστορία μιλάει για ένα παιδί που ήτανε γιος ενός διάσημου Ελληνα ορειβάτη και το όνειρο του ήτανε, αφού είχε ακούσει όλες αυτές τις ιστορίες που του έφερνε ο πατέρας του, να πάει για ορειβασία μαζί του. Όταν μπήκε στα 18 του, το όνειρο του θα γίνονταν πραγματικότητα όμως μετά από ένα ατύχημα σε μια δύσκολη από στολή ορειβασίας χάνει το πάτερα του.Το παιδί εγκλωβισμένο στα συναισθήματα του συνεχίζει να ζει τη ζωή του αφήνοντας πίσω του αυτή τη τραγωδία. Εφτά χρονιά όμως αργότερα ο μοναδικός επιζών της τριμελής αποστολής που σκοτώθηκε ο πατέρας του βρίσκει τον νέο άντρα και του εξηγεί πως και γιατί σκοτώθηκε. Αφού ο γιος έμαθε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και έλαβε και ένα αναπάντεχο δώρο πήγε στο τάφο του και γονάτισε κλαίγοντας. Αμέσως μετά παίρνει την απόφαση του να προκαλέσει το ίδιο βουνό που πίρε το πάτερα του.

Περίληψη

Ι ιστορια μιλαει για ενα παιδι που ητανε γιος ενος διασημου ελληνα ορειβατη και το ονειρο του ητανε ,αφου ειχε ακουσει ολες αυτες τις ιστοριες που του εφερνε ο πατερας του,να παει για ορειβασια μαζι του.Οταν μπηκε στα 18 του, το ονειρο του θα γινονταν πραγματικοτητα ομως μετα απο ενα ατυχημα σε μια δυσκολη απο στολη ορειβασιας χανει το πατερα του.Το παιδι εγκλωβισμενο στα συναισθηματα του συνεχιζει να ζει τη ζωη του αφηνοντας πισω του αυτη τη τραγωδια.Εφτα χρονια ομως αργοτερα ο μοναδικος επιζων της τριμελης αποστολης που σκοτωθηκε ο πατερας του βρισκει τον νεο αντρα και του εξηγει πως και γιατι σκοτωθηκε.Αφου ο γιος εμαθε τις τελευταιες στιγμες του πατερα του και ελαβε και ενα αναπαντεχο δωρο πηγε στο ταφο του και γονατισε κλαιγωντας.Αμεσως μετα παιρνει την αποφαση του να προκαλεσει το ιδιο βουνο πουπ ηρε το πατερα του.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το σεναριο ειναι γραμμενο σαν να διηγηται την ιστορια του ο ηρωας. Καθως εμεις βλεπουμε τις προσπαθειες του να ανεβει το βουνο αναμεσα σε αυτες βλεπουμε και τις σκηνες του παρελθοντος που μας εξηγουνε πως εφτασε να σκαρφαλωνει αυτο το βουνο.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.