Τσιχλόφουσκες

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κάρλος Σεραφείμ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Σε έναν κόσμο όπου απαγορεύεται η τσιχλόφουσκα, ο Πανίκος, ένα δεκαεξάχρονο emo, βιώνει αυτόν τον παραλογισμό, στιγματίζεται από τον υπόλοιπο κόσμο, οδηγείται στο τμήμα, τρώει και λίγο ξύλο. Δεν μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια, . . . επιβιώνει, ιδιαίτερα μάλιστα όταν προμηθευτής είναι η μητέρα του . .

Περίληψη

Πρωί. Ο Πανίκος, ένα δεκαεξάχρονο emo, αποχαιρετά γλυκά τη μητέρα του στο αυτοκίνητο, για να πάει σχολείο. Η μητέρα τού δίνει κάτι. Ο Πανίκος μπαίνει με την τσάντα του στο τρένο. Οι ανιαρές συζητήσεις των συνεπιβατών τον κάνουν να βαριέται τόσο που βγάζει τo i pod και φορά τ’ ακουστικά. Τραγουδά δυνατά,.Ο κόσμος τον κοιτά και λίγο λοξά. Ξαφνικά, ο Πανίκος βγάζει μία τσίχλα, τη μασά και σκάει μια τσιχλόφουσκα. Όλος ο κόσμος σταματά το μουρμουρητό του. Ένας, μυστικά, τηλεφωνά, σαν να τον καρφώνει. Το τρένο σταματά. Δυο αστυνομικοί μπαίνουν μέσα και παίρνουν τον Πανίκο. Το σκάσιμο τσιχλόφουσκας είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με πέντε χρόνια! Στο τμήμα, ο πατέρας του Πανίκου έξαλλος, τραβάει δύο χαστούκια στο γιο του και ζητά να μάθει επίμονα τον προμηθευτή του. . . . . Στη συνέχεια συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, κυρίως για τη μητέρα του μικρού Πανίκου μας . . . .

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.