Ωραία μέρα για το τέλος του χρόνου

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κουλουμπής Σπύρος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
A nice day for time to end
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία Κομεντί Επ. Φαντασίας

Σύνοψη

Η Έρση κανονίζει επιτέλους το πολυπόθητο ραντεβού της με τον Άλεξ. Σε δυο ώρες θα τον συναντήσει στο σταθμό του Μετρό. Πως θα αντιδράσει όμως όταν αντιληφθεί ότι όσο έκανε μπάνιο, ο χρόνος κόλλησε και όλα τα ρολόγια του κόσμου σταμάτησαν? Τι θα κάνει όταν δει ότι η ώρα του ραντεβού δεν θα έρθει ποτέ? Είναι νωρίς να ξεκινήσει? Είναι αργά?

Περίληψη

Το τηλέφωνο χτυπάει αλλά η Έρση δεν το προλαβαίνει παρ όλη την προσπάθεια. Τη δεύτερη φορά όμως τα καταφέρνει. Είναι ο Άλεξ. Της ζητάει να βγουν και αυτή με ενθουσιασμό συμφωνεί. Δίνουν ραντεβού σε δυο ώρες στο σταθμό του Μετρό. Έπειτα από τους σχετικούς πανηγυρισμούς, μπαίνει στο μπάνιο για να ετοιμαστεί. Βγαίνοντας παρατηρεί πως το ρολόι στο σαλόνι σταμάτησε. Για κακή της τύχη έχει σταματήσει και το ρολόι χειρός, καθώς και όλα τα ρολόγια που υπάρχουν στο σπίτι. Η τηλεφωνική υπηρεσία που λέει την ώρα είναι και αυτή κολλημένη. Τι συμβαίνει? Το μυστήριο το λύνει τελικά ο εκφωνητής Ειδήσεων της τηλεόρασης: Κόλλησε ο Χρόνος. Όλα τα ρολόγια του κόσμου έχουν σταματήσει την ίδια στιγμή και ο χρόνος μοιάζει να μην κυλάει. Η Έρση αγχώνεται. Αν κόλλησε η ώρα, τι ώρα θα πάει στο ραντεβού? Ισχύει το ραντεβού? Είναι νωρίς να ξεκινήσει? Είναι αργά? Έπειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα να βάλει μπρος το παπάκι της και μια διαδρομή με ταξί κατά την οποία της αποκαλύπτεται απλόχερα η συνωμοσία πίσω από το κόλλημα του χρόνου, η Έρση καταφέρνει να φτάσει στο σταθμό του Μετρό. Ο Άλεξ όμως που είναι?

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Σε αγχώνουν τα deadlines. Αισθάνεσαι την πίεση του χρόνου καθημερινά. Υπάρχουν στιγμές που θα έδινες τα πάντα για να σταματήσει ο χρόνος. Σωστά? Ξανασκέψου το. Ο χρόνος θα σε κυνηγάει πάντα, ακόμα και σταματημένος. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Έρσης.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *