Όταν γυρίζεις από τη δουλειά σου...

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΣΚΟΡΔΙΑ ΜΑΡΙΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 4' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Μια εργαζόμενη μαμά γυρίζει βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά και δίνει σημασία και προτεραιότητα σε όλα τα υπόλοιπα εκτός από το παιδί της. Ο μικρός της γιος με τη συμπεριφορά του την κάνει να αναθεωρήσει.

Περίληψη

Μια μαμά όπως τόσες άλλες, εργαζόμενη, κουρασμένη, μπουχτισμένη, επιθυμεί να ακολουθήσει την καθημερινή της ρουτίνα; σπίτι-δουλειά-σπίτι, δουλειές του σπιτιού, κοίμισμα παιδιού, ύπνος. Θέλει να τελειώνει με ό,τι προηγείται και να φτάσει στον πολυπόθητο ύπνο. Στο σπίτι όμως την περιμένει ένα πεντάχρονο παιδί, που του λείπει, τη λαχταράει και ανυπομονεί να βρεθεί στην αγκαλιά της. Εκείνη, από κεκτημένη ταχύτητα, δεν αντιλαμβάνεται τη λαχτάρα του παιδιού της, και εκείνο δυσανασχετεί. Με την αυθόρμητη συμπεριφορά του, βοηθά τη μαμά να συνειδητοποιήσει ότι είναι εκείνο στο οποίο πρέπει να δώσει σημασία και προτεραιότητα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής στην Αθήνα, το άγχος να τα προλάβει όλα και οι πολλαπλοί ρόλοι μιας γυναίκας, την κάνουν να «ξεχνάει» ότι ο πιο σημαντικός της ρόλος είναι εκείνος της μητέρας. Ο σκοπός είναι ακριβώς αυτός: να μην ξεχνάμε οι γυναίκες να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στα παιδιά μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.