Πραγματική ιστορία

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ιακωβίδης Χρήστος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 3 5' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Είναι μια πραγματική ιστορία. Βγάζοντας τα σκυλιά μου‚ σχεδόν κάθε μέρα, βόλτα μέσα στις ελιές και τα χωράφια, πάντα με ακολουθούσαν δύο γεράκια. Είχαν καιρό όμως να φανούν, ώσπου μία μέρα η μοίρα με έστειλε να τα βρω ψόφια, αφού μου άλλαξε δυο φορές το συνηθισμένο μου δρομολόγιο.

Περίληψη

Είναι μια πραγματική ιστορία. Βγάζοντας τα σκυλιά μου βόλτα μέσα στις ελιές και τα χωράφια σχεδόν κάθε μέρα με ακολουθούσαν δυο γεράκια. Το τελευταίο καιρό έκαναν μέρες να φανούν. Μια μέρα όμως, εκεί που βάδιζα με τα σκυλιά μου, ένα κοπάδι από πρόβατα και ένας γεωργός που έκαιγε κλαδιά από ελιές, με ανάγκασαν να αλλάξω δυο φορές δρομολόγιο και να πέσω κυριολεκτικά πάνω στα ψόφια γεράκια. Τα σκότωσαν κυνηγοί προφανώς για hobby. Όμως, αν και πιστεύω ότι ο άνθρωπος τις περισσότερες φορές μπορεί να φερθεί βάναυσα, μπορεί την ίδια στιγμή να ξεπεράσει τον εαυτό του, να εξελιχθεί σε ένα μικρό θεό και να κάνει θαύματα. Να δώσει ζωή αντί να τη καταστρέψει. Έτσι, με τη φαντασία μου οραματίστηκα ένα ζωγράφο-λίγο πιο πέρα από τα ψόφια πουλιά-να ζωγραφίζει δυο πουλιά, δυο γεράκια. Τελειώνοντας το έργο του, να φυσά πάνω στο καμβά και να δίνει πνοή στα δυο γεράκια. Τα πουλιά γίνονται πραγματικά και πετούνε ψηλά στον ουρανό.
 

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.