Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Λαγούια Ελένη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 1' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Μια ιστορία παρμένη από την καθημερινότητα.Ένας ληστής μπαίνει σ'ένα μαγαζί να ληστέψει μια ηλικιωμένη κυρία αλλά εκείνη αρχίζει να τον χτυπά ..Προκαλεί γέλιο αλλά απεικονίζει και την σημερινή κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, που θέλει πολλούς πολίτες να οδηγούνται στην ληστεία για να επιβιώσουν.Μια δυνατή ιστορία για δυνατούς αναγνώστες.

Περίληψη

Ένας εύσωμος άντρας μπαίνει στο μαγαζί μιας ηλικιωμένης για να την ληστέψει. Εκείνη όμως ψύχραιμη μ'έναν πλάστη ζαχαροπλαστικής αρχίζει να τον χτυπά στο κεφάλι και στα πλευρά.Ανήμπορος ν'αντισταθεί στα χτυπήματα που δέχεται αυτός υποκύπτει και ζγτά συγνώμη για ό,τι έκανε δικαιολογώντας την πράξη του.Η γριά γυναίκα τον συγχωρεί και του προτείνει να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Εκείνος δέχεται και όλα έχουν αίσιο τέλος.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το έγραψα με αφορμή ένα περιστατικό που διάβασα πράσφατα σε εφημερίδα.Θεωρώ ότι η καθημερινότητα έχει πολλά να μας διδάξει και γι αυτό δεν πρέπει να την αγνοούμε.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.