Ψαρεύοντας

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Αθανασίου Έρικα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Fishing
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία φαντασία

Σύνοψη

Ένας άντρας έχει ρίξει πετονιές με δολώματα διάφορα πράγματα που πιστεύει ότι επιθυμούν οι γυναίκες και περιμένει να δει αν κάποια γυναίκα θα τσιμπήσει. Κάτι παρόμοιο όμως κάνουν και οι γυναίκες, μόνο που αυτές χρησιμοποιούν άλλου είδους δολώματα.

Περίληψη

Ένας άντρας κάθεται πάνω από έναν εμπορικό δρόμου που περνάνε πολλές γυναίκες και έχει ρίξει πολλές πετονιές με δολώματα διάφορα πράγματα που πιστεύει ότι επιθυμούν οι γυναίκες, όπως χρήματα, κοσμήματα, εξοχικά σπίτια, διδακτορικά διπλώματα. Ο ίδιος δεν έχει τίποτα από αυτά και έχει ρίξει και ένα άδειο δόλωμα που τον αντιπροσωπεύει, ελπίζοντας κάποια να τσιμπήσει. Ένας φίλος του που τον πλησιάζει είναι έτοιμος να τραβήξει μια γυναίκα που τσίμπησε στο δόλωμα με το διδακτορικό. Εκείνη την ώρα όμως πάνω από τους δύο φίλους αιωρούνται τα καμάκια που έχουν ρίξει γυναίκες. Αυτές χρησιμοποιούν σαν δολώματα, σώματα μανεκέν, πλούσιες καμπύλες, μακριά ξανθά μαλλιά. Ο φίλος ξεχνάει αμέσως την κοπέλα που τσίμπησε με το διδακτορικό κι ετοιμάζεται να τσιμπήσει το δόλωμα ενός μεγάλου πισινού. Ο πρώτος άντρας βλέπει ένα άδειο δόλωμα και το τσιμπάει. Καταλήγει με μια γλυκιά κοπέλα να κάνει βόλτα σε μια προκυμαία πιασμένος από το χέρι μαζί της.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ταύτιση της φράσης «κάνω καμάκι» με την κυριολεκτική της έννοια. Τι δολώματα θα βάζαμε αν μπορούσαμε να σχηματοποιήσουμε το καμάκι; Οι άντρες κατηγορούν τις γυναίκες ότι ενδιαφέρονται κυρίως για υλικά αγαθά και κοινωνική αναγνώριση και οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι μπορούν να τα ξεχάσουν όλα για ένα μεγάλο στήθος. Μήπως υπάρχουν όμως και άνθρωποι που διαφέρουν και έχουν κι αυτοί δικαίωμα στην αγάπη, έστω κι αν δε διαθέτουν αυτά που θεωρείται ότι επιθυμεί το άλλο φύλλο;


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.