Φλεγόμενες Τουαλέτες

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Τζεβελέκος Δημήτριος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Flaming Toilets
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Πειραματικό Φιλοσοφικού προβληματισμού

Σύνοψη

Ένα "φλογερό" σκηνικό εκτυλίσσεται σ' ένα δωμάτιο με... τουαλέτες. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα ανησυχητικά περίεργα σημεία στο δωμάτιο. Ο διάχυτος ερωτισμός δε θ' αργήσει να μετατραπεί σε αποστροφή...

Περίληψη

«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ» γράφει σε μία ταμπέλα, διακριτικά τοποθετημένη πάνω σε μία ολοκαίνουργια, καλογυαλισμένη, γαλάζια πόρτα. Κάτω από την επιγραφή με τα κεφαλαία γράμματα, συνεχίζει να γράφει με μικρά «ανδρικές, γυναικείες», και ακριβώς από κάτω «και ομοφυλοφιλικές». Καθώς η πόρτα ανοίγει, με την στοιχειώδη ταχύτητα του σασπένς, εισάγεσαι σταδιακά σ’ ένα εντυπωσιακά οργιώδες σκηνικό. Σε πρώτη αίσθηση, τα ακουστικά νεύρα των τυμπάνων σου πάλλονται συθέμελα στο ρυθμό που υποβάλλεται από τα διαδοχικά και αλλεπάλληλα βογκητά ηδονής. Ανδρικά, γυναικεία και ομοφυλοφιλικά.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το σενάριο(αφηγηματικού τύπου) που έχω γράψει δεν είναι αρρωστημένο... Είναι απλώς γλυκά εμπνευσμένο. Ένα προϊόν άγριας προσωπικής φαντασίας. Ένα δείγμα, προσδοκώ, σουρεαλιστικού κυνισμού. Με τις επιρροές μου να προέρχονται κατά κύριο λόγο απ' την εξαιρετική 45λεπτη ταινία μικρού μήκους "Flaming Creatures", αλλά και από σουρεαλιστικά κυνικές ταινίες, όπως το "Κυνόδοντας" και το "Η Ψυχή Στο Στόμα", επιθυμώ και 'γω να στείλω το δικό μου μήνυμα: "Η (σεξουαλική) φαντασίωση είναι ασθένεια στην υπερβολική μορφή της... ψυχική και ανθρώπινη. Μην αυθυποβάλλεσαι. Μην τους αφήνεις να στην υποβάλλουν και να την εμπορεύονται εις βάρος της ψυχικής σου ισορροπίας." Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι ο καθένας μας είναι για πολύ περισσότερα απο αυτά που επιτάσσουν τα ζωικά μας ένστικτα, όταν παρεμβάλλονται στον πνευματικό μας κόσμο, και ιδιαίτερα στην αλληλεπίδρασή τους με το ευαίσθητο συναίσθημα του καθενός από εμάς.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.