Η Διάπλασις των παίδων

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Χαρίτος Κώστας

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Αφού οι γονείς δεν είδαν τα επιθυμητά αποτελέσματα με τις παραδοσιακές μορφές ανατροφής, πέρασαν σε πιο δραστικές μεθόδους. Όλες οι γνωστές απειλές, έγιναν πια καθημερινή πραγματικότητα. Κακοί λύκοι, αστυνομία, μπαμπούλες μετατράπηκαν από εικόνες τρόμου σε αληθινά περιστατικά. Τα παιδιά καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό κόσμο, από πολύ νωρίς. Τι ελπίδες έχουν;

Περίληψη

Οι γονείς της ιστορίας είναι οι κλασσικοί γονείς της εποχής τους. Προσπαθούν να μεγαλώσουν το παιδί τους και όταν τα βρίσκουν σκούρα επικαλούνται τους λύκους, την αστυνομία ή, σε ακραίες περιπτώσεις, τον μπαμπούλα. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν μένουν στα λόγια. Τα παιδιά βιώνουν σωματικά τις σκηνές τρόμου που βίωναν παλαιότερα μόνο στο μυαλό τους. Έτσι κι αλλιώς, ο σκοπός είναι κοινός και αγαθός. Να προετοιμαστούν για τα δύσκολα που έρχονται. Μόνο μια φορά η μητέρα θα αναρωτηθεί για ποιο λόγο η ανατροφή των παιδιών ακολούθησε αυτή την πορεία, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει πια το δρόμο τους και ο γιος της πρέπει να αντιμετωπίσει μόνος του αυτό που κρύβεται μέσα στην ντουλάπα του.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *