Ενοικιαζόμενα δωμάτια "Ο Σίμος"

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Καρρά Χαριτίνη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 2 3' Μυθοπλασία Ερωτικό δράμα

Σύνοψη

Μια «απιστία» του μυαλού κάνει ένα ζευγάρι να ξανασυναντηθεί μετά από χρόνια παράλληλης μοναχικής ζωής.

Περίληψη

Ο Σίμος κι η Ιουλία είναι ένα ζευγάρι που αποφάσισε να στήσει μία επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Στην ιστορία μας, ο Σίμος έχει αποκτήσει τη συνήθεια να ψάχνει και να μυρίζει τα εσώρουχα των γυναικών που νοικιάζουν τα δωμάτια για να ικανοποιηθεί ερωτικά. Μία μέρα η γυναίκα του τον ανακαλύπτει, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Μετά εκείνη αποφασίζει να του δείξει ότι το ανακάλυψε αφήνοντάς του σ ένα από τα δωμάτια ένα δικό της εσώρουχο κι ένα σημείωμα. Εκείνος το βρίσκει και νιώθει ντροπιασμένος. Αποφασίζει να της αφήσει επίσης ένα σημείωμα μέσα στο ψυγείο, στο «χώρο» όπου η Ιουλία βγάζει όλα της τα απωθημένα. Όταν εκείνη βρίσκει το σημείωμα, ο Σίμος της προτείνει να καθίσουν και να κουβεντιάσουν, καθώς δεν το έχουν κάνει εδώ και χρόνια.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η πρόθεσή μου μ αυτό το σενάριο ήταν να δείξω ότι ακόμα κι όταν ένα ζευγάρι έχει χρόνια να συναντηθεί ερωτικά, η ανάγκη για έρωτα δεν πεθαίνει, βγαίνει μέσα από μικρά πράγματα, είτε με «απιστίες» του μυαλού (ο Σίμος είναι πιστός στη γυναίκα του, δεν κάνει παράλληλες σχέσεις με άλλες γυναίκες) είτε με «κακές» συνήθειες (η Ιουλία τρώει για να αντέχει τη μοναξιά της) που όταν αποκαλύπτονται, μπορούν να αλλάξουν πολύ τα πράγματα στη σχέση. Στο σενάριο αυτό δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι τελικά παραμένει μαζί, αλλά το ότι αρχίζουν μετά από όλο αυτό να συνομιλούν και πάλι, είναι σίγουρα μια καλή αρχή.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.