Μαζί Για Πάντα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Μοστρού Γιόλα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Together Forever
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Μάκης θέλει να χωρίσει τη Μαίρη, αλλά στο τέλος το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεμείνουν μαζί για πάντα. Makis wants to divorce Mary, but ends up being stuck with her forever instead.

Περίληψη

Όταν ο Μάκης μαθαίνει ότι έχει κερδίσει 60.000 ευρώ στο Τζόκερ αποφασίζει να χωρίσει τη Μαίρη μετά από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου. Η Μαίρη όμως δε θα του δώσει τόσο εύκολα το πολυπόθητο διαζύγιο, και ούτε βέβαια θα φύγει από το σπίτι. Μέσα σ΄ όλα, ο Μάκης δεν μπορεί να βρει και το τυχερό δελτίο του Τζόκερ. Όταν αναγκάζεται να ρωτήσει τη γυναίκα του αν έχει δει το δελτίο, εκείνη συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και το ποτήρι ξεχειλίζει…Εκνευρίζεται και ορμάει στο Μάκη. Ο καυγάς ξεπερνά κάθε όριο με αποκορύφωμα το θάνατο της Μαίρης. Δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία της, μια αέρινη Μαίρη ανασηκώνεται από το σώμα της, αντιλαμβάνεται ότι είναι πια φάντασμα, και αρχίζει να κατσαδιάζει το Μάκη, ενημερώνοντας τον με τον πλέον πιο γραφικό τρόπο πόσο ηλίθιος είναι, και ότι ουσιαστικά τώρα δεν πρόκειται να την ξεφορτωθεί ποτέ.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο κύριος στόχος του κειμένου είναι να προκαλέσει γέλιο μέσω της απρόσμενης τροπής που λαμβάνει η κατά τ΄ άλλα συνηθισμένη ιστορία των δύο πρωταγωνιστών. The main goal of the text is to produce laughter through the surprise twist ending of the otherwise ordinary story of the two main characters.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.