Βάλε το καλά....στο κεφάλι σου

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Χαριτάκης Κυριάκος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Put it...in your head
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ένα μήνυμα προς τους δικυκλιστές όπου δεν χρησιμοποιούν σωστά το κράνος.

Περίληψη

Ένας τυχαίος δικυκλιστής με την μοτοσικλέτα του απολαμβάνει την αίσθηση της ταχύτητας αμμελώντας το κράνος, που παρ' όλα αυτά , έχει στον αγκώνα του. Καθώς κινείται στον δρόμο διάφοροι οιωνοί τον προτρέπουν να φορέσει το κράνος, ο οποίος τους αγνοεί. Ενδιάμεσα σε όλο αυτό το κυνηγητό με τον θάνατο παρακολουθούμε σύντομες μαρτυρίες/εξομολογήσεις καθώς και μια τρίτη, ίσως άγνωστη παρουσία.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Με αυτο το σενάριο θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα το οποίο θα έπρεπε ήδη να έιχε περαστεί σε όλους τους αναβάτες μοτοσικλετών(ανεξαρτήτως κυβισμού). Τα στατιστικά κάθε χρόνο παγκοσμίως είναι δυσάρεστα και σίγουρα δεν είναι τυχαία. Προσπάθησα να μην μείνω απλά σε μια άτυπη σκηνή ατυχήματος αλλά να εισάγω στοιχεία δραματικά ίσως και θεατρικά θα έλεγα. Το παρόν σενάριο αποτελεί καθαρά ένα μήνυμα ζωής το οποίο επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ θα έπρεπε να το έχουν ήδη λάβει.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.