Ξημερώματα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ζαχαροπούλου Φροσύνη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 2 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Δύο άνθρωποι κουρασμένο από τις επιλογές τους (?) που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να διηγηθούν.Μπορούν όμως να μοιραστούν ένα ήσυχο πρωινό, ένα νέο ξημέρωμα μιας ίδιας ημέρας.

Περίληψη

Εκείνος μεθυσμένος καταλήγει στο παγκάκι μιας παιδικής χαράς. Εκείνη ξαναγίνεται παιδί μόνο κάθε πρωί. Μια ανταλλαγή και ο ήλιος της Αθήνας είναι η μόνη τους επικοινωνία.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Τα παιδιά αποφεύγουν τις μακρές συζητήσεις και τις μακροσκελείς αναλύσεις. Προτίμανε να παίζουν και να παρατηρούν. Πλησιάζουν μόνο ό,τι τους προκαλεί πραγματικό ενδιαφέρον και επιδιώκουν να είναι κοντά σε εκείνους που τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα. Πώς επιλέγουν τους ανθρώπους που συμπαθούν? Αδιευκρίνιστο και ακατανόητο. Καταλαβαίνουν από τη πρώτη όμως κιόλας επαφή. Μια νοσταλγία όχι στην αγαθή παιδική ηλικία, ούτε καν στο υποτιθέμενο παιδί που κρύβουμαι μέσα μας. Μόνο μια ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία χωρίς κώδικες. Μια νοσταλγία στα πρωινά που έφερναν μια ολοκαίνουργια μέρα. Τουλάχιστον υπάρχει ο ήλιος.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.