ΕΣΥ, ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΠΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΑΚΗΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Δυο αδέλφια σε διαφορετικές πλευρές. Ένας εμφύλιος. Ο ένας αδελφός απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ο δεύτερος μέρος του αποσπάσματος. Οι σκέψεις και οι προθέσεις τους για τη ζωή που στέκεται απέναντι από το θάνατο.

Περίληψη

Ο Στράτος και ο Νικήτας βρίσκονται φυλακισμένοι. Υπήρξαν συμπολεμιστές σε εμφύλιο πόλεμο και περιμένουν την εκτέλεσή τους από τις αντίπαλες δυνάμεις. Λίγο πριν στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα, ο Νικήτας μοιάζει μετανιωμένος που συμμετείχε στον εμφύλιο πόλεμο ενώ ο Σταύρος παραμένει πολύ σκληρός απέναντι στους εχθρούς του και όπως λέει θα σκότωνε και τον ίδιο του τον αδελφό αν χρειαζόταν. Τα ξημερώματα τους παίρνουν για την εκτέλεση. Στο δυναμικό του αποσπάσματος ως στρατιώτης αν από την άλλη πλευρά είναι ο αδελφός του Σταύρου, ο Παύλος. Ο Παύλος αρνείται να πατήσει τη σκανδάλη προς τον ομογάλακτό του. Όμως ο παραλογισμός και οι απαιτήσεις ενός πολέμου και μάλιστα εμφυλίου θα κάνει τις σκέψεις και τις προθέσεις των ανθρώπων ν’ αλλάζουν.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.