Οδός Καβάφη

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ρουμελιώτη Κωνσταντίνα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Είσαι μόνος ανάμεσα στο πλήθος. Τόσος κόσμος τριγύρω και καμιά βοήθεια, αδιαφορία παντού..ή σχεδόν παντού.. Γιατί υπάρχουν και οάσεις ανθρωπιάς.

Περίληψη

Σε ένα πολυσύχναστο δρόμο μια κοπέλα ζητάει βοήθεια από τους περαστικούς αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία. Όλοι την προσπερνάνε και αδιαφορούν. Νομίζουν ότι είναι επαίτης, μικροπωλητής, πλασιέ, ναρκομανής ενώ αυτή το μόνο που θέλει να ρωτήσει είναι που βρίσκεται η οδός Καβάφη. Η βοήθεια θα έρθει από έναν ρακένδυτο τύπο ο οποίος παρατηρεί πιο πολύ τη ζωή από τον καθένα μας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ποτέ δεν ήμασταν τόσο μόνοι όσο τώρα. Ο πληθυσμός της γης είναι ανάλογος με την μοναξιά, τον ρατσισμό και την αδιαφορία. Όσο μεγαλώνει αυτός, τόσο μεγαλώνουν και τα υπόλοιπα. Το σενάριο παρουσιάζει μια πολύ συνηθισμένη στιγμή της καθημερινότητας μας, η οποία εξελίσσεται πολύ διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Οι πεποιθήσεις της τώρα κοινωνίας με τα βιαστικά συμπεράσματα που έχουν αντίκτυπο αργά ή γρήγορα σε όλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ό,τι λάμπει σίγουρα δεν είναι χρυσός και ο θησαυρός είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε… Μέσα μας!


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.