Η ψευδαίσθηση

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΜΠΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Η ιστορια μου πραγματευεται τη παιδικη ψυχη και την αθωοτητα της, τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν τα παιδια χαρη στη δημιουργια και τη λειτουργια του κοσμου απο τους μεγαλυτερους τους. Υπογραμίζει ότι η δομή τουκόσμου είναι πλεον απανθρωπη για τα παιδια και οτι η κατασταση του κοσμου ειναι δραματικη και καθολου τρυφερη οπως θα επρεπε.

Περίληψη

Σε κάποιο σχολείο υπαρχουν πεντε παιδια, πεντε ξεχωριστα παιδια που εχουν ξεφυγει απο τα στερεοτυπα της κοινωνιας μας και τη συνηθησμενη νοοτροπια των περισσοτερων συνομηλικων τους. Βοηθάνε τον κόσμο, λυπουνται με τον πονο του συνανθρώπου και θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο χωρίς προσωπικό συμφέρον. Μια εκπληξη απο το δάσος που τοσο αγαπουν θα τους κανει να δουν πως ειναι δυσκολο να ζουν μονο με τα παιδικα τους ονειρα που ομως εκφραζουν και ενηλικες, αλλα χρειαζονται και πολλες πραξεις για να πετυχουν τον καλο σκοπο τους που ειναι η αλλαγη του κοσμου.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το μελλον ειναι οι νεοι, ας τους δωσουμε λοιπον την ευκαιρια, ας μας δωσουμε και ας μας δωσουνε την ευκαιρια να το αποδειξουμε οπως εμεις μπορουμε καλυτερα, η κοινωνια εχει χωρο για ολους αρκει να μην ενοχλουμε τον συνανθρωπο μας και καθε μορφη ζωης στον πλανητη. Αυτο δειχνει η ιστορια μου αυτη. Τα παιδια εχουν τη λυση σε προβληματα που δημιουργουν οι μεγαλοι και δεν μπορουν οι ιδιοι να λυσουν. Τα παιδια σεβονται τους μεγαλυτερους οπως και οι νεπι και αυτο πρπει να ειναι αμοιβαιο και ειναι συνειδηση του καθενος.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *