Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
THE BEST MAN
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 1' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει να είναι πολύ πετυχημένος τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν οικογενειάρχης διατηρώντας παράλληλα την ηρεμία και την ευτυχία του.

Περίληψη

Ο πρωταγωνιστής τιμάται από την εταιρεία που δουλεύει ως ο πιο καλός μάνατζερ της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο υφιστάμενος του που μιλάει για αυτόν φαίνεται πόσο ικανοποιημένος είναι από τη σχέση τους. Επίσης, προσφέρει βοήθεια και ακούει με προσοχή την πολύ όμορφη σύζυγο του και περνάει χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά του. Σίγουρα υπάρχει λόγος που καταφέρνει να είναι ένας «πολύ καλός άνθρωπος»…

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους πιο προσφιλής και αγαπητούς από κάποιους άλλους αλλά και πιο "πετυχημένους" γενικά. Βασιζόμενη σε μια πρόσφατη παρατήρηση μου μέσα σε μια παρέα κατέληξα σε ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα βοηθάει στο να χαρακτηρίσουμε κάποιον άνθρωπο ως "καλό"και το οποίο χαρακτηριστικό εμφανιζόμενο σε μια πιο ακραία μορφή του ίσως έκανε κάποιον τον "καλύτερο άνθρωπο".


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.