ΤΟ ΚΟΛΠΟ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος MAROULAKOU MARIA

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ο Χάρος προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να πείσει ένα επτάχρονο κορίτσι να τον ακολουθήσει και θα χρησιμοποιήσει τα πάντα, ακόμα και την αδυναμία του κοριτσιού προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Περίληψη

Ο Χάρος χρησιμοποιώντας τεχνάσματα και αστεία κόλπα προσπαθεί να παρασύρει μαζί του ένα επτάχρονο κορίτσι, την Αθηνά, που νοσηλεύεται και ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο. Μέσα σε ένα βράδυ παίρνει πολλά πρόσωπα και της κάνει δώρα προκείμενου να τον ακολουθήσει με την θέλησή της. Η Αθήνα δεν πείθεται. Σαν είναι η ώρα όμως, ο Χάρος παίρνει το πρόσωπο του πατέρα της, στον οποίο η Αθηνά έχει αδυναμία, και πατώντας πάνω στην αδυναμία της, την παίρνει να φύγουνε. Η μικρή φεύγει ήσυχη και χαρούμενη με τον πατέρα της. Το μόνο που φαίνεται είναι γιατροί που τρέχουν να προλάβουν το έκτακτο περιστατικό.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ιδέα κινείται γύρω από το γεγονός ότι όσο και να φλερτάρει κανείς με τον θάνατο από τα πρώιμα ακόμη χρόνια της ζωής του, όταν έρθει η ώρα να φύγει, εκείνος θα πατήσει πάνω στην αδυναμία του και θα τα καταφέρει εν τέλει.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *