''Μίλα μου...''

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Τσολακούδη Γραμματική

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 2 3' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Μια κωφάλαλη γυναίκα, ερωτεύεται έναν περαστικό στο δρόμο που τη βοηθάει να μαζέψει κάποια πορτοκάλια που της έπεσαν από τη σακούλα της.

Περίληψη

Η Μαριλένα είναι κωφάλαλη από τότε που γεννήθηκε. Μια μέρα καθώς επιστρέφει σπίτι της από τη λαϊκή, της πέφτει η σακούλα με τα πορτοκάλια που κρατάει και αυτά σκορπίζουν στο δρόμο. Εκείνη την ώρα, ένας άντρας ο Μιχάλης που εκείνη τη στιγμή βγαίνει από την πολυκατοικία του, τρέχει να τη βοηθήσει. Όταν μαζεύει και το τελευταίο πορτοκάλι, οι δυο τους έχουν μια πολύ έντονη στιγμή. Ο Μιχάλης της δίνει το χέρι του και συστήνεται, αλλά η Μαριλένα το βάζει στα πόδια. Την επόμενη ημέρα ο Μιχάλης βρίσκει στην είσοδο της πολυκατοικίας του ένα δέμα με το όνομά του. Όταν ανεβαίνει σπίτι του και το ανοίγει, βρίσκει μέσα ένα βάζο με γλυκό πορτοκάλι και ένα σημείωμα που γράφει ‘’Είμαι η Μαριλένα, σ’ ευχαριστώ πολύ’’. Την ίδια στιγμή, η Μαριλένα κάθεται στην βεράντα του σπιτιού της με δυο φίλους της, δείχνοντας πολύ χαρούμενη και συζητάνε στη νοηματική.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα. Ακόμη και αυτοί που δεν μπορούν να τον εκφράσουν με λόγια…


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.