Το εγώ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Βακάλη Ιωάννα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Ego
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Ψυχολογικό Θρίλερ

Σύνοψη

Ο Άρης είναι ένας πολύ εμφανίσιμος νεαρός άντρας. Εδώ και καιρό έχει πραγματοποιήσει το όνειρό του για μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση και το μόντελινγκ. Όμως τελευταία το όνειρο έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Περίληψη

Κατά τη διάρκεια κάποιου τηλεοπτικού γυρίσματος, ο Άρης, ένας εμφανίσιμος ηθοποιός αρχίζει να έχει παραισθήσεις. Βλέπει τον σκηνοθέτη του με το δικό του πρόσωπο και αυτό τον τρομάζει. Όταν φεύγει από το γύρισμα για να ξεκουραστεί στο δρόμο οι άνθρωποι έχουν το πρόσωπό του. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει στο μπαρ όπου δουλεύει ο φίλος του ο Τζίμης να πιει ένα ποτό μήπως συνέλθει αλλά κι εκεί οι παραισθήσεις δεν σταματούν. Την ηρεμία του θα τη βρει μόνο στο σπίτι του στην αγκαλιά του αγαπημένου του συντρόφου.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η σεναριακή ιδέα είναι ένα σχόλιο στα πρότυπα που θέτει η δυτική κοινωνία(εξωτερική εμφάνιση, επιτυχημένη καριέρα κλπ) χωρίς να δίνεται βαρύτητα στις πραγματικές αξίες. Και κατ'επέκτασιν στα αποτελέσματα που έχουν αυτά τα πρότυπα. Δηλαδή στον άκρατο ατομισμό που οδηγεί τα άτομα να νιώθουν ότι είναι καλά μόνο με τον εαυτό τους.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *