Πρέπει να το σκευτώ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος KATINOY KONSTANTINA

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
I have to think about it
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 1 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Όλα γίνονται όταν η γυναίκα μπλέκει το σωματικό πόνο με την συναισθηματική χαρά. Ο άντρας τη χαρά με την σημαντικότερη ιστορική στιγμή της ζωής του και το μωρό την σκέψη με την αντίδραση ως προς τον κόσμο που έρχεται. Ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και ο γιατρός που φέρνει την ισορροπία και στο τέλος έρχεται η ηρεμία. Όλα αυτά διαδραματίζονται μέσα σε τρία λεπτά δείχνοντας τη γέννα μιας γυναίκας κάτω από μια χιουμοριστική κατάσταση.

Περίληψη

Όλα άρχισαν ενεά μήνες πριν .Αλλά η ταινία μας αρχίζει να διαδραματίζεται στις 27 Αυγούστου του 2010 και στις 7 και κάτι το πρωί. Που θέλει να μας δείξει την στιγμή της κορύφωσης των ανθρώπινων συναισθημάτων που διαδραματίζονται μέσα σε ένα θάλαμο τοκετού. Δηλαδή η ταινία μας παρουσιάζει την στιγμή που η γυναίκα πάει να προσφέρει μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Και ο άντρας της ζει με το χαμόγελο της ευτυχίας που θα δει το σημαντικότερο πλάσμα για εκείνον θέλοντας να το αποθανατίσει ,με μια κάμερα που έχει κολλήσει στα χέρια του ,την σημαντικότερη στιγμή της ζωής για αυτόν και την γυναίκα του. Την ίδια στιγμή όμως με έναν αξιοπερίεργο τρόπο βλέπουμε και ακούμε τον προβληματισμό του μωρού που είναι μέσα στην κοιλία της μάνας του, δηλαδή της γυναίκας για το αν θα πρέπει να βγει σε αυτόν τον κόσμο έτσι όπως έχει γίνει και είναι σήμερα η ζωή. Έτσι έχουμε μια συναισθηματική αντίθεση. Από την μια έχουμε την προσφορά μιας γυναίκας να φέρει μια νέα ζωή σε αυτό τον κόσμο και από την άλλη έχουμε την άρνηση αυτής την νέας ζωής να έρθει σε αυτό τον κόσμο ,αν δεν την αφήσουν πρώτα να το σκεφτεί καλά. Με τον ίδιο αξιοπερίεργο τρόπο βλέπουμε το μωρό να απαντάει στη κουβέντες του γιατρού. Δηλαδή με έναν αξιοπερίεργο και χιουμοριστικό τρόπο βλέπουμε την γέννα μια γυναίκας και συγχρόνως την άρνηση του μωρού να βγει από την κοιλιά της μάνας του. Στο τέλος όμως πάντα κάτι αλλάζει και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μωρό το σκεπτικέ καλά και έκανε την χάρη στον γιατρό να βγει από την κοιλιά της μάνας τους και να δίνοντας στόχο να αλλάξει αυτό τον κόσμο στον οποίο δέχτηκε να έρθει . Όλα αυτά διαδραματίζονται μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι η ταινία τελειώνει στις 27 Αυγούστου του 2010 και στις 7:30 το πρωί.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.