Ο μεσίτης

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κριτσωτάκης Μανόλης

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
The house broker
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2020 16 15' Μυθοπλασία Θρίλερ

Σύνοψη

Τρεις άγνωστοι συναντιούνται σε ένα διαμέρισμα που θέλουν να νοικιάσουν. Η συνάντησή τους θα αποδειχτεί ένα σαδιστικό παιχνίδι θανάτου με έπαθλο το χρήμα. Οι τρεις ήρωες θα κληθούν να κάνουν πράγματα που δε φαντάζονταν ποτέ για να τερματίσουν πρώτοι.

Περίληψη

Ένας μεσίτης που δε βλέπουμε ποτέ έχει καλέσει το Γιάννη, το Μίλτο και τη Σοφία για να δουν ένα διαμέρισμα που προσφέρεται σε πολύ ελκυστική τιμή. Δίνοντάς τους οδηγίες μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής, ο άγνωστος μεσίτης θα τους προσκαλέσει να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό για 100.000 ευρώ. Τα χρήματα θα πάρει όποιος βγει τελευταίος από το σπίτι. Το παιχνίδι θα πάρει αναπάντεχη τροπή όταν θα εμφανιστεί ένα όπλο με δύο σφαίρες. Οι τρεις ήρωες θα πρέπει τώρα να παίξουν όχι μόνο για το χρηματικό έπαθλο, αλλά και για την ίδια τους την επιβίωση.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πρόκειται για ένα σενάριο κλειστοφοβικού θρίλερ όπου η ένταση σταδιακά κλιμακώνεται. Ο στόχος μου ήταν να γράψω μια ιστορία για το πως ο εγκλεισμός και η δύναμη της εικόνας ,μπορούν να οδηγήσουν ένα ψύχραιμο άνθρωπο σε αποτρόπαιες πράξεις. Οι τρεις άγνωστοι μπαίνουν στο σπίτι με την επιθυμία να λύσουν το στεγαστικό τους πρόβλημα και σταδιακά εξελίσσονται σε μαχητές έτοιμους να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν. Θα ήθελα οι θεατές που θα δουν την ταινία, να νιώσουν την ατμόσφαιρα αγωνιάς αλλά και να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση των ηρώων.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *